2015.09.11.
        Beküldő: Beni
Egy nemzetközi cégnél dolgozom. Nemrég volt nálunk felvétel, jó pár pályakezdő is bekerült a csapatba. És hát természetesen ilyenkor a pályakezdőket szeretik kicsit cukkolni, vicceskedni velük. Így is történt ez egy szét szerdai napon is, mikor az egyik pályakezdő csaj jött dolgozni, és a főnökkel mutogattuk körbe neki a raktárat, mi hogy megy, merre mi hány méter, stb. Látszott a csajon, hogy borzasztóan örül a munkának, és pályakezdő létére, elég jó beosztást is kapott, elég jó fizetéssel. Természetesen ezért egy kicsit komolyabb szivatás is jár, úgyhogy valamit muszáj volt kitalálni. Nos, ez sikerült is...

Elértük a 3. raktárt talán, amiben elég sok kosz volt. (Megjegyzem, nem véletlen nem takaríttattuk ki előző nap.) Szóval itt közöltük a csajjal, hogy akkor az első feladat, hogy takarítsa ki a raktárt. Látszott rajta, hogy meglepődött, mi még gyorsan a kezébe nyomtuk a lapátot meg a seprűt, aztán le is léptünk, ne tudjon reagálni. Hozzáteszem, egy egy 2.000 négyzetméteres raktárház volt. Rá másfél órára visszamentünk, kicsit még játszottunk, hogy lehetne igényesebb munkát végezni stb, vártuk mikor akad ki. Meg is történt, eljött a pillanat, mikor kimondta, hogy " Ő évek óta egyetemen tanul". Na hát ezt még tetőztük azzal, hogy ebben a pillanatban a főnök kikapta a kezéből a seprűt, és mondta, hogy " Na akkor már értem miért nem megy, majd én megmutatom Neked akkor).
Itt elpattant a csaj... És végül elmondtuk neki, hogy csak szórakoztunk vele! :D Természetesen kárpótolva lett ezért. Azóta már ő is csak nevet rajta. Na de akkor nem tette....:)))
Ha tetszett, oszd meg ezt a történetet az ismerőseiddel!


Kövess minket Facebook-on!

Mások ezeket olvasták még:

Jön a róka..
Népművészeti cserépedény
A tudás hatalom

Szólj hozzá!

Kövess minket Facebookon!

Keresés

Hirdetés