Egyéb
   2015.09.18.
Ez a történet régebben történt még a suliban. Nyolcadikos voltam. A tízórais szünet felénél kimentem a folyosóra. Láttam az egyik osztálytársamat, hogy "menőzik" a lányoknak a telefonjával. Egyszer csak neki fut valaki, leejti a telefont. Felvette, a telefonnak semmi baja.
- Bocs, nem láttalak.
- Semmi gond, ez a telefon törhetetlen! - mondta nagy büszkén, és földhöz vágta a telefont, hogy bizonyítsa.
A telefon ripityára tört :"D mindenki szakadott a röhögéstől :D
   2015.09.17.
Voltunk egy fesztiválon ahol volt nagyon sok színes üdítő volt. Amiből mi persze mindegyiket ki próbáltuk. 5 perccel később beleestem egy szilánkba szóval mehetünk a klinikára ahol majd összevarrják. Oda értünk és ott le volt zárva a folyosó. Megoldottuk. Vártunk a rendelőbe amikor be engedtek ott adtak egy érzéstelenítőt és elkísért a nővér minket abba szobába ahol majd összevarrják. És akkor már nem is fájt a lábam mivel nem is éreztem. És mint mondtam le volt zárva a folyosó szóval át kellet menni a sürgősségi osztályon( tudni illik hogy nagyon undorodom a nyílt töréstől meg az ilyenektől ) na ott olyanok voltak és ahogy láttam felfordult a gyomrom és küzdöttem magammal hogy ne hányjam el magam és egyszer csak BUMM el hánytam magam. Pont a nővért. És a fehér kis ruhából színes mintás ruha lett. A haverjaim a földön feküdtek a nevetéstől amitől én is elkezdtem nevetni és közbe azt próbáltam kinyögni hogy; Bocsánat. Fél óra múlva amikor jöttünk ki a kórházból az egyik haverom picit furcsán járt amikor megkérdezem mi a baja csak annyit válaszolt hogy : Besz*rtam
Amitől mi megint elkezdtünk röhögni
Ez volt az eddigi legviccesebb sérülésem.
   Egyéb
   2015.09.17.
Tavasz végén történt. Családi összeruccanás volt.Bográcsoztunk. Hoztam a páromat is. ( ekkor mutattam be őt a családnak ) Elkészült a kaja, mar a felénél jártam, amikor ereztem, hogy valami itt nincs rendben, ha nem szaladok ki wc-re konkrétan nagyon csúnya vége lesz a dolognak... Mondtam is, hogy fel megyek a szobámba, és lehozom laptopot, hallgassunk valami zenét. Ezzel az ürüggyel fel is mentem. Fel értem, rögtön le a WC-re. Nem telik el 2 perc, mamám jön fel, ( o egy kicsit [nagyon] hangosan beszel ) benyit a fürdőbe és annyit lát, hogy össze zárt lábakkal csinálom a dolgom. Mamám össze csapja a tenyeret : Jajj kisunokám , hat te kakilsz ?? És kiment.. persze a lent lévők mindent hallottak.. pár perc múlva vér vörös fejjel megyek le. Látom mindenkin a vissza tartott nevetést... Leülök párom melle.. belesúgja a fülembe : nyugi szaros, nekem is kell, de a mamát tartsd lent!

Azóta együtt vagyunk és szarosnak hív... :-D
   Mindennapi
   2015.09.17.
Történt egy nap, hogy nagymamámmal mentünk a hipermarketbe vásárolni, és elmentem a mosdóba. Végzem a dolgomat, amikor is megtörténik a legszerencsétlenebb dolog ami történhet, igen az, állva. Levettem az alsógatyát, letisztítottam, majd magamat is. Hazamentünk a mamához, ahol nagybátyámnak vannak ruhái, így felvettem az egyik alsógatyáját amíg haza nem érek. Másnap, suliban velem volt, kimosva, úgy terveztem hogy suli után felviszem neki. Kinyitottam a táskámat, és osztálytársaim meglátták benne a gatyát, kérdezték miért van ott, így kissé szégyenkezve elmeséltem a történetemet, közbe a gatyát szorongatva. Amikor egyikük a székén látványosan kiröhögött, tettem egy mozdulatot felé, mintha rá akarnám húzni a fejére. A többiek egyből lefogták, mondták hogy rajta, majd lassú tempóban elkezdtem a feje felé emelni az alsónadrágot, miközben ők próbálták a széken tartani. Hirtelen RECCCCS! és félbetört a szék amin ült! Hát az osztályfőnöknek elég szégyen volt elmesélni a történetet, de ma már hatalmasakat röhögünk rajta.
   Egyéb
   2015.09.17.
A történet úgy kezdődött, hogy osztály kirándulni mentünk, koliban aludtunk. 2 ágyas szobákkal. Nekem meg pont akkor jött meg.(nem tudtam még róla) épp fürödtem forró/ jó meleg vízben. Oké kész is vagyok. Mennék törölközőért és a vizes padlón csúszok egy bazi nagyot. Hát mondom ennél sem kell több osztálytársam aki mellesleg fiú volt kopog:
-Kati, jól vagy ?!-
-Persze, jól...- amúgy rohadtul fájt a picsám. felállok felöltözök, kimegyek. Megy fürödni és egyszer csak kiabál
- Te vérzel !-
-ü-ümm- feleltem ijedten.
Bármennyire is állítottam az ellenkezőjén még is ott volt a vértócsa, behívta a tanárt. Visszamegyek megnézem magam. Hát basszus nekem megjött. aztán meg bekamuztam egy régi sebemre hogy felszakadt. :C mondhatom VÉRciki volt...
   2015.09.17.
11-éve, kerékpározás (hegymenet télen) közben balesetet szenvedtem, egy elszakadt fékbowden miatt......a bal térdem össze vissza repedt, és sérvem is lett. Orvosi rendelő, diagnosztizálás...sérv műtét javasolt, a doki nyugtatgat hogy rutin műtét ébren is lehetek közben.
Másnap reggel, kórház, még egy vizsgálat a műtét előtt, a doki markolássza a golyóimat és kérdezget:
- Montenbájkozunk?
- Igen.
- Nem fogunk.
- Miért?
- Ezzel a térddel+ ilyen szakadással......
- Komolyan?
- Igen. Ja, és a futást is felejtsem el, egy időre.....
Barátnőm van-e?
- Van. (Bár, abból ahogyan a golyóimat meg a hasamat taperolta, kezdtem attól tartani, hogy ő akar az lenni ).
- Hanyagoljam a ****et egy ideig.
- Basszus! még el sem kezdtem. (16-éves voltam).

Műtét előtt kaptam két bátorító szurit, minek a hatására mérhetetlen bódultság fogott el. Vigyorogva vetkőztem le, egy bálnatestű nővérnek, hogy az megborotválhasson szárazon odalent, és amikor megláttam férfiasságom kincsének új, félig borotvált frizuráját, olyan röhögés tört ki belőlem, hogy leültem a hideg csempe padlóra. A nővér érthetetlenül nézett és megkérdezte, mi olyan vicces?
- Hát a félarcú mamut... - válaszoltam neki, lihegve.

Felmásztam a műtő asztalra és ekkor a bálna lekötözött. Most én néztem úrthetetlenűl, kérdem hogy minek ez? fél hogy kiszökök és rémiztgetni fogom az embereket a megalázott ormányossal?

Műtét közben ébren voltam, és elmeséltem ezt az orvosoknak is, mire az egyik dokiból, vúlkánszerűen robbant ki a röhögés és odaszólt atöbbinek hogy: Altattuk volna el a picsába, mert nem merem össze varrni... én már ekkor nem röhögtem.

Műtét után betoltak egy metángáz kamrába, ahol hasonló sorsú kollégák feküdtek, és görcsösen nyögtek meg fingtak egész ott tartózkodásom alatt..... a többi nem érdekes.
   Egyéb
   2015.09.16.
Nem olyan régen egy táborban voltam és nagyon fájt a hasam, így elmentem a szobánkban levő fürdőbe wc-zni. Szerencsére az egészet sikerült jól időzítenem, mert senki nem volt a szobában, így véletlen sem hallhatták meg a bent zajló eseményeket. Azonban, hogy teljesen azért mégse legyen "tökéletes" a sztori, a wc eldugult. Mivel nekem nem volt gusztusom lepumpálni otthagytam és kiiszkoltam a szobából, hogy senki ne vegyen észre. Azonban a szobámban én voltam a legidősebb illetve az egyik legjobb haverom, ránk hárult a wc karbantartás feladata, hogy a pár évvel kisebbek kezébe véletlen se kerüljön vegyszer. Mondanom sem kell, hogy nem sokkal később az egész szoba tudta, hogy eldugult a wc, így tanácstalanul álltunk a wc előtt. Ekkor közöltem a haverommal, hogy rám ugyan ne számítson. Nagyot sóhajtott, majd fogta a pumpát és undorodva meredt a wc vízre, aminek a tetején kakadarabok úsztak. Lehajolt, majd pumpálni kezdett. Persze mindenki szakadt a röhögéstől kivéve őt. Sajnos így jár az aki túlságosan önfeláldozó.
   Mindennapi
   2015.09.16.
Elsős koromban a "kedves" tanár néni egy belém szerelmes lány mellé ültetett aminek nem nagyon örültem.
2. nap bekajáltam vagy 5 darab csokis korongot.....
matek órán elkezdet papolni, hogy ő így szeret meg úgy szeret.....egyszer csak......vissza köszönt a csokis korong hányás formájában.
A fele a csaj tankönyvein a másik fele meg a csajon. :-D
Mondom: Nesze neked szerelem!
   Mindennapi
   2015.09.16.
Anatómia előadáson ültünk. Eléggé punnyadt volt a hangulat, mert egész nap esett az eső, amolyan szomorú idő volt. Az egyetem épülete eléggé rossz állapotban volt, beázott az a rész, és felújításra szorult, de a félév közepén nem lehet lezárni két előadót, mert képtelenség megoldani 3-400 embernek új előadót találni, ahol aznap lenne órájuk.

Egy teljesen váratlan pillanatban a plafonról kb. 1 négyzetméterről levált a vakolat, és az telibe a hallgatókra esett.
Az előadónk egy kedves bácsi volt, aki annyira megijedt, hogy hirtelen nem tudta mi merre hány méter, és elkezdett kiabálni, hogy "Hívjatok orvost, gyorsan!! Hívjátok már!!" Ezzel párhuzamosan kereste elő a telefonját, hogy azonnal jöjjön át valaki a mellettünk található egyetemi klinikáról megnézni a "sérülteket".

Eltelt pár pillanat, mire eszébe jutott, hogy ő maga is doktor. :-)
   Mindennapi
   2015.09.16.
Még gyerekkoromban fordult elő hogy úszni kezdtem el tanulni. Elég későn kezdtem, de mára már belejöttem.
Történt egyszer hogy uszodába mentem, az a fajta ahol egyik vége mély másik vége derékig ér. Szépen bemásztam a vízbe miközben gyakoroltam a mellúszás karmunkáját,( vagy csak unalomból hajtottam előre magam). A nem olyan messze tőlem egy anyuka próbálta tanítgatni csemetéjét úszni és közben biztatni őt.
Ekkor esett meg az a mondat tőle mint biztatás, hogy nézd csak azt a fiút milyen jól úszik, neked is menni fog.
Ezt meghallva kicsit elgondolkoztam hogy magyarázzam meg vagy csak hagyjam, hagy tanítsa tovább a csöppséget és tovább "úsztam" :)

Kövess minket Facebookon!

Keresés

Hirdetés