2015.09.01.
Egy boltban dolgozom, ahova délután betért egy férfi, aki gyertyát keresett. Gondoltam párjának viszi meglepetés gyanánt este egy kis romantikázáshoz. Szinte jó volt látni, hogy milyen érzelmes úriember. Mivel mindketten fiatalabb korosztályhoz tartoztunk mertem megkérdezni:
- Pároddal romantikázni fogtok? (Széles mosoly)
- Á nem, csak estére vihart mond, aztán nincs otthon gyertya.
Totális megsemmisülés.:D
   2015.09.01.
A történet egy mezővárosi vonatállomáson zajlódott, épp már megvettem a jegyet, és pakoltam el, ezért félreálltam, hogy a következő vásárló is tudjon haladni.
Ekkor egy hölgy következett.
-Jó napot a 3 órakor induló vonatra kérek egy retur jegyet!
- Hova?
- Hogy hogy hova?! Hát oda-vissza. (Ezt így meglepődve, felháborodva).
   2015.09.01.
Karácsony előtt műtötték a térdem, mert volt egy húzósabb sportsérülésem. Aki már volt ilyen előtt, az tudja, hogy ruhaneműket le. A műtőben nem viselhetsz nagyon semmit. Én nem értettem, hogy a pólót nekem miért kell levenni, mikor a térdemet fogják kaszabolni, de végül levettem. Az még oké volt, hogy a műtő előtt fél órát feküdtem az ágyon meztelenül, egy kis takaróval letakarva, mert nem volt altatóorvos, de még a műtős srác is, amikor átrakott a műtőasztalra, elkezdett viccelődni, hogy milyen vicces, ahogy takargatják a mellüket a lányok, mint most én. Pedig ő aztán már nagyon sokat látott. Emellett pedig mikor bejöttek a nővérek, érdeklődtek, hogy minek vettem le a pólóm, mikor úgy is csak a térdem műtik…
   2015.09.01.
Anyukám idősek otthonában dolgozik, azon belül is a mentális sérülteknél. Egyedi gondozást igényelnek, azt tudni kell róluk.
Volt, hogy bementem hozzá és látom, ahogy az egyik mentálisan beteg férfiember húz maga után pórázon egy kis dobozt és néha még motyog is neki valamit. Gondoltam nem sértem meg (mert miért is tenném?!) és a következőek hangzottak el:
Én
Bácsi: B
Én: Jó napot kívánok!
B.: Jó napot!
B: De fajin kiskutyája van. :))
I.: Nem látod hülye gyerek, hogy ez egy doboz?!?!?!
Egyből eszem bejutott a Viharsziget c. film, hogy lehet én vagyok bent valójában, és ő csak a postás?!

Kövess minket Facebookon!

Keresés

Hirdetés